ma. en di. gesloten
Locatie: Aubroeckstraat 4, 9220 Moerzeke
ma. en di. gesloten
Locatie:
AUBROECKSTRAAT 4, 9220 MOERZEKE

Over ons

Een jong en dynamisch team

Team 't Schuurken

Ons team bestaat uit een groep jonge en gepassioneerde mensen die allemaal één ding gemeen hebben: we houden van wat we doen en we doen het met volle overgave. Van de keuken tot de bediening, elk lid van ons team speelt een belangrijke rol bij het creëren van de ultieme taverne-ervaring voor onze gewaardeerde gasten.
In de keuken vind je onze getalenteerde chefs, die met hun creativiteit en vakmanschap de meest verrukkelijke gerechten op tafel toveren. Ze laten zich inspireren door zowel lokale smaken als wereldse invloeden, wat resulteert in een menukaart die voor ieder wat wils biedt. Verse en seizoensgebonden ingrediënten spelen een cruciale rol in onze keuken, en we werken nauw samen met lokale leveranciers om de beste kwaliteit te garanderen.
Aan de andere kant van de bar staan onze enthousiaste gastheren en gastvrouwen klaar om je warm te verwelkomen en je een onvergetelijke tijd te bezorgen. Met een glimlach en persoonlijke aandacht zorgen zij ervoor dat je je meteen thuis voelt in onze taverne. Ze staan altijd paraat om je te adviseren over onze gerechten en dranken, en ze maken van elke maaltijd een bijzondere belevenis.
Bij taverne 't Schuurken hechten we veel waarde aan gastvrijheid, kwaliteit en duurzaamheid. Ons jonge en dynamische team is voortdurend bezig met vernieuwing en verbetering, zodat we onze gasten keer op keer kunnen verrassen en verwennen. We luisteren naar jullie feedback en nemen dat mee in alles wat we doen.
We geloven in de kracht van een hecht team en een warme sfeer. Bij taverne 't Schuurken vormen we een familie, en we hopen dat je je bij ons aansluit. Of je nu komt voor een gezellig diner met vrienden, een romantische avond met je geliefde of een feestelijke gelegenheid, wij staan voor je klaar om van elke gelegenheid iets speciaals te maken.
Kortom, bij taverne 't Schuurken kun je genieten van heerlijke gerechten bereid door ons jonge en dynamische team in een gezellige en warme omgeving. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen en je een onvergetelijke taverne-ervaring te bezorgen. Tot snel!