Welkom bij taverne 't Schuurken in Moerzeke aan de Schelde! Ben je op zoek naar professioneel verzorgde trouwfeesten, verjaardagsfeesten, babyborrels of koffietafels? Zoek niet verder, want wij staan voor je klaar om elk evenement op maat te organiseren, precies volgens jouw wensen en voorkeuren. Ons team zorgt ervoor dat jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring wordt. Lees verder om meer te ontdekken over onze diensten en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Of je nu een intiem trouwfeest wilt organiseren of een uitbundig verjaardagsfeest, we hebben alles in huis om jouw visie werkelijkheid te maken.

Chef-kok Mandi Van Der Jeught

We begrijpen dat elk evenement uniek is, daarom bieden we volledige personalisatieopties aan. Van thema's en decoratie tot menu's en entertainment, we luisteren naar jouw ideeën en vertalen ze naar een onvergetelijke ervaring.


Jouw evenement organiseren in Moerzeke aan de Schelde

Onze locatie is veelzijdig en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk evenement. Of je nu een binnen- of buitenfeest wilt organiseren, we hebben de perfecte ruimte om aan jouw wensen te voldoen. Wij verzorgen:

  • Trouwfeesten
  • Verjaardagsfeesten
  • Babyborrels
  • Koffietafels

Met een passie voor gastvrijheid en oog voor detail zorgen zij voor een naadloze uitvoering van jouw feest.